Vi främjar forskning och utveckling inom området barn och smärta.

mail@svenskbarnsmartforening.se

HomeStipendium 2023

Stipendium 2023

Stipendieansöknignar för 2023

Stipendieansöknignar för våren 2023 kan göras fram tills den 31/1-2023.
Håll utkik på sociala medier eller via våra medlemsutskick för mera information.

Vi vill uppmuntra dig som medlem i Svensk barnsmärtförening att söka vårt stipendium.

Detta stipendium delas årligen ut till en eller flera medlemmar som antingen vill fördjupa sina kunskaper eller som vill utveckla sin kliniska verksamhet inom området barn och smärta.

Stipendiet ger dig som sökande möjlighet att få ekonomiskt bidrag till utbildningsdagar och konferenser, såväl nationellt som internationellt, som syftar till att förbättra smärtomhändertagande av barn och ungdomar. Det är inte avsett för forskning.

Den totala stipendiesumman är 10 000 kronor och kan fördelas på fler sökande. Senaste ansökningsdag är 31 januari 2022.

Du behöver vara medlem i Svensk Barnsmärtförening när du söker stipendiet.

Fyll i nedanstående formulär och skicka in den. Datumet när du skickar in räknas som ansökningsdatum.

Vi kontaktar dig sedan via e-post med detailjerna som du komplettera din ansökan med. Styrelsen tittar på alla kompletta ansökningar och delar ut stipendiet kring föreningens årsstämma i samband med vårt Barsmärtsymposium den 27-28 April i Norrköping.