Välkomma till Svensk barnsmärtförening

Boka i kalendern redan nu

Stockholm-2017b.png

Snart är boken här

Bok.png Fler av föreningens medlemmar är förattare i denna bok som beräknas vara ute till försäljning i mitten av oktober. Håll ut!

Svensk barnsmärtförening

Svensk barnsmärtförening bildades 1997. Vi är en multidisciplinär förening för dig som är intresserad av diagnostik, behandling och omvårdnad vid smärta hos barn och ungdom.

Föreningens mål

- Främja spridning av kunskap om diagnostik och behandling av smärta hos barn inom sjukvården, på olika utbildningar, samt i samhället.

- Verka för ökad och förbättrad utbildning i dessa frågor för läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster etc.

- Främja forskning och utveckling inom området barn och smärta.

- Arrangera möten och kongresser för att föra ut nya forskningsrön och behandlingstekniker.

- Vara ett forum för utbyte av kunskap och erfarenheter för dem som arbetar inom området.

- Verka för ett samarbete med övriga smärtorganisationer nationellt och internationellt.

- Utgöra en rådgivande förening på basen av samlad erfarenhet och aktuell forskning där koncensus eftersträvas

Grundkurs om barn och smärta 14-15 nov

Villa_Fridhem.jpg

Du hittar programmet här. Anmäl dig här
Välkommen till Villa Fridhem i Kolmården.

Film om kronisk smärta

Film.png

Att förstå smärtan - och vad man ska göra på 10 minuter är en animerad film från Deutsches Kinderschmerzzentrum. Kolla på vår länksida

Utbildningsdag i Åbo

Nätverket PEARL - Pain in Early Life - ordnar utbildningsdag i Åbo, Finland, 28 mars 2017. Se inbjudan här

Nu kan du swisha till oss

swish_logo_primary_RGB_-2-.png

Svensk barnsmärtförening har skaffat Swish. Du kan betala din medlemsavgift, 150 kronor, till 123 311 2059. Skriv ditt namn, bostadsort och "medlem 2016".

Nu finns vi på Facebook

likefb.jpg Välkommen till Svensk barnsmärtförenings Facebook-sida.

Föredragen från Borås

Nu finns föredrag från Svenskt barnsmärtsymposium här.

Hemsida från Lawebb