För att bli medlem:
- Registrerar dig som "Ny medlem" under "Logga in" på hemsidan. Fyll i adress, yrke mm i kommentarsrutan.
- Betala in Medlemsavgiften som är 150 kr per år till vårt bankgiro 5632-4510. Observera att inbetalningkort inte skickas ut
- Du kan också betala din medlemsavgift, 150 kronor, till Swish 123 311 2059. Skriv ditt namn, bostadsort och "medlem 2017".

Endast personigt medlemskap dvs det går inte att som avdelning ellerenhet teckna ett medlemskap.

Först när betalningen är mottagen registreras du som medlem och dina inloggningsuppgifter till hemsidan skickas ut via e-post. Gå då gärna in och fyll i dina kontaktuppgiffter i intranätets adressbok så att andra kan komma i kontakt med dig vb.

I början av varje år skickas en uppmaning om att betala in medlemsavgiften ut via mail till alla medlemmar.
Observera att inbetalningskort inte skickas ut.

Medlemsskap i Swedish Pain Society för 20:-

Svensk barnsmärtförening är associerad förening i Swedish Pain Society. Nytt från i år är att du som är medlem i barnsmärtföreningen kan teckna medlemsskap i SPS för endast 20:-. För det får du